Trailer na Project Zero připomíná zlaté časy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer na Project Zero připomíná zlaté časy

Trailer na Project Zero připomíná zlaté časy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 10. 2015 13:48 6
Reklama

Musíte nám odpustit, že nevynecháme jedinou příležitost zmínit se o pokračování kultovní hororové série, ale redakci okupují dva fanoušci, které nikdo nehlídá.

Nejnovější trailer má fantastickou atmosféru a nechá vás zavzpomínat na staré zlaté časy, kdy mainstreamové horory nepatřily mezi ohrožené druhy. Pátý regulérní díl vyjde v Evropě 30. října, zatímco v USA se mohou na digitální verzi pod jménem Fatal Frame těšit už o osm dní dříve. Tamní hráči si ale musí zase nechat zajít chuť na krabicovou verzi, která bude dostupná jen v Evropě a Austrálii, a to dokonce rovnou v podobě exkluzivní limitované edice.

Project Zero: Maiden of Black Water vrací oceňovanou sérii, jejíž první díl vyšel už v roce 2001 na PS2, zpátky na západní trhy. Předchozí díl z roku 2008 s podtitulem Mask of the Lunar Eclipse od studia Grasshopper Manufacture (Lollipop Chainsaw, Killer Is Dead, Shadows of the Damned) pro Wii totiž vyšel pouze v Japonsku. Koneckonců i novince cesta ze země vycházejícího slunce zabrala více než rok. V Japonsku totiž pátý Fatal Frame vyšel už loni v září a dlouho nebylo jasné, zda se vůbec kdy do USA a Evropy dostane. Vydání na západě Nintendo potvrdilo až v dubnovém videu Nintendo Direct.

Novinka bude na našem trhu opatřena nejen anglickým, ale i původním japonským dabingem. Hra používá stejný engine jako bojovka Dead or Alive 5 rovněž od Koei Tecmo, což má přinést jisté… specifické výhody. Bez legrace. Vývojáři věnovali určitým partiím zvláštní pozornost, které by se jim v jiných hororech rozhodně nedostalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama