Příběh Minecraftu v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh Minecraftu v novém videu

Příběh Minecraftu v novém videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 10. 2015 07:02 1
Reklama

Na hrách od Telltale Games je kouzelné to, že jejich epizodické zážitky vycházejí prakticky na vše, co lze nějakým způsobem ovládat a co umí něco zobrazit. Následující trailer na Minecraft: Story Mode tak může zaujmout prakticky všechny fanoušky této rozpixelované legendy z dílen Mojangu.

V ukázce můžeme vidět Jesseho (nadabovaného Pattonem Oswaltem), hlavního hrdinu hry, který se s partou dalších přátel a dobrodruhů vydává v první epizodě jménem The Order of the Stone na pouť s cílem, jež nebude mít pravděpodobně menší ambice, než opět jednou záchranu celého světa.

Příběh je v Minecraftu něčím novým, vedle toho bychom se ale měli potkat se starým známým humorem, jež je pro hry Telltale Games tolik vlastním, i s řadou dalších známých prvků. Na svém místě také zůstává systém voleb, jenž bude mít přímý dopad na podobu příběhu hry. Samotné datum vydání je pak stanoveno na polovinu října s tím, že nejprve The Order of the Stone vyjde na takřka vše, kromě Vity a Wii U, kde hra vyjde o něco později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama