Batman se vrátí. Má nekonečně možností
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batman se vrátí. Má nekonečně možností

Batman se vrátí. Má nekonečně možností

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 9. 2015 12:33 6
Reklama

I když je arkhamská série u konce, rozhodně to neznamená, že by netopýří muž zanevřel na svět videoher nadobro. Ames Kirshen, jeden z šéfů herní divize Warner Bros., se nechal v rozhovoru pro PlayStation Blog slyšet, že existuje nekonečně možností pro případná pokračování.

Temný rytíř rozhodně neprožil s Arkham Knightem svou herní derniéru. Warneři naopak v tuto značku zcela logicky dál vkládají velké naděje. I když Kirshen odmítl prozradit, na co se můžeme v budoucnu těšit, zdůraznil, že Batman je velmi důležitou částí jejich herního portfolia.

“S arkhamskou sériií jsme byli konečně schopní naplno využít potenciál této postavy,” nechal se slyšet zástupce Warner Bros. “Nemůžeme v tuto chvíli o ničem mluvit, ale možnosti jsou nekonečné s postavou tak oblíbenou a dynamickou, jako je Batman,” dodal.

Rocksteady ostatně nejsou jediní, kteří pod křídly Warnerů dělali s touto značkou. Netopýří muž se objevil i ve hrách od NetherRealm Studios (Injustice: Gods Among Us) nebo Traveller's Tales (trilogie Lego Batman). A důležitou roli má také v novém toys-to-life IP Lego Dimensions. Neustále se navíc spekuluje o tom, že dalšího velkého Temného rytíře může mít na svědomí nějaký jiný tým, podobně jako Arkham Origins pocházel od Warner Bros. Games Montréal.

Batman nadto není jediným hrdinou nakladatelství DC Comics, o kterého se Warneři zajímají. Opakovaně se debatuje třeba o novém Supermanovi, kterého by mnozí fanoušci rádi viděli právě v péči Rocksteady Studios, kteří udělali z Batmana hit. I Ames Kirshen v této souvislosti přiznává, že se vydavatel poohlíží po dalších klenotech této komiksové stáje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama