Star Fox Zero vyjde až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Fox Zero vyjde až příští rok

Star Fox Zero vyjde až příští rok

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 9. 2015 11:57
Reklama

Šigeru Mijamoto má při pátku smutné zprávy pro všechny, kdo se těší na nový díl série Star Fox. Hry jsme se měli podle předchozích plánů dočkat už v listopadu, kvůli nutnosti doladit všechny prvky však vývojáři odsouvají datum vydání až na první čtvrtletí příštího roku.

Mijamoto o celé nepříjemnosti informoval skrze oficiální facebookovou stránku Nintenda Wii U, kde se omluvil všem, kteří si chtěli Star Fox během vánočních svátků zahrát a blíže vysvětlil důvod: „I přes to, že máme hru ve stavu, kdy by už mohl vyjít, chceme ještě trochu zapracovat na tom, aby mohli hráči pohodlně přejít na nový styl hraní, který [ve Star Fox Zero] uvedeme.“

Star Fox Zero totiž přinese novou hratelnost, která by měla posunout zážitek oproti slavnému Star Fox 64. Podle Mijamotových slov se každý člen týmu snaží, jak nejlépe umí a jde jim například i o to, aby byli schopní v každé mapě hráče něčím zajímavým překvapit. Škoda tedy, že se Wii U nedočká své očekávané vánoční pecky, na druhou stranu se ale v tomto případě určitě vyplatí počkat, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama