Šéf Gearboxu nelituje zkušenosti s Vetřelcem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Šéf Gearboxu nelituje zkušenosti s Vetřelcem

Šéf Gearboxu nelituje zkušenosti s Vetřelcem

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 7. 2015 08:57 9
Reklama

Minulý týden se nesl ve znamení série ne zcela šťastných prohlášení Randyho Pitchforda především na adresu propadáku Aliens: Colonial Marines. Ještě jednou se k něm vrátíme, snad už naposledy, protože šéf Gearboxu říká: “Ničeho nelituji.”

Randy Pitchford se znovu pokusil obhájit kritizovanou střílečku z roku 2013. V rozhovoru pro IGN prohlásil: “Přišel jsem o 10 až 15 milionů dolarů, které jsem do hry investoval. Přesto toho nelituji. Tu zkušenost bych za nic nevyměnil.”

“Rozumím tomu, že existují lidé, kteří si ji (Aliens: Colonial Marines) neužili a je mi to velmi líto,” řekl. “Ale taková je podstata zábavy. Některé z mých oblíbených kapel, které udělaly některé z mých nejoblíbenějších skladeb, mají i jiné písničky, které mě vůbec nezajímají. To se prostě stává,” snažil se vysvětlit.

Podle něj ale není v žádném případě pravda, že by Gearbox použil peníze určené na vývoj Colonial Marines k práci na Borderlands. “Nějací lidé přišli s tímto mýtem, že kdybychom se bývali snažili, tak by to muselo být dobré, čili jsme se nesnažili,” postěžoval si. “Tak se objevila fáma, že jsme zpronevěřili peníze z Aliena a utratili je na Borderlands. Zaprvé je to absurdní a zadruhé pravda je takové, že tomu bylo právě naopak, což je ještě trapnější,” posteskl si.

“Vzali jsme obrovské množství peněz, které jsme vydělali na prvních Borderlands, a investovali je do Aliens ve snaze udělat hru tak dobrou, jak jsme dokázali. Přesto to skončilo zklamáním spousty lidí,” přiznal. “To je úplně jiný druh selhání. Ale naprostou pravdou je, že jsme se snažili odvést dobrou práci a pobavit lidi, přičemž některým se výsledek nelíbil,” dodal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama