Další mod přináší Splatoon i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další mod přináší Splatoon i na PC

Další mod přináší Splatoon i na PC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 7. 2015 09:17 3
Reklama

Stříkačce Splatoon se podařilo něco úžasného. Je to po dlouhé době nová exkluzivní IP od Nintenda, kterou hráči na ostatních platformách majitelům Wii U právem závidí. Není proto divu, že vás Vojta pravidelně zásobuje novinkami z jejího světa. Touha přenést kouzlo Splatoon i na PC je ale tak silná, že po relativně autentickém modu pro Minecraft je tu další podobný pokus, tentokrát pro Team Fortress 2.

Podobně jako v případě modifikace pro Minecraft je i novinka na rozdíl od originálu stříkačkou z první osoby. Za projektem stojí skupina Squid Fortress, která se snaží napodobit atmosféru Splatoonu tak věrně, jak je to jen možné. Pracuje i na modelech postav z původní hry.

Pokud by na něčem měli autoři ještě zapracovat, je-li to v jejich silách a možnostech hry, určitě stojí za pozornost lépe ztvárnit samotné barvení a cákání, které zatím z ukázky působí dost zjednodušeně. Ale to je pochopitelné vzhledem k tomu, že je celý projekt stále na začátku. Na druhou stranu tahle legrace může skončit v okamžiku, pokud by se Nintendo rozhodlo zasáhnout, protože je to z hlediska autorských práv počin opravdu na hraně. Na to si ale hráči nejspíš štěžovat nebudou...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama