Nemáte Wii U? Hrajte Splatoon v Minecraftu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nemáte Wii U? Hrajte Splatoon v Minecraftu

Nemáte Wii U? Hrajte Splatoon v Minecraftu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 6. 2015 16:55 3
Reklama

Okouzlila vás exkluzivní "stříkačka" Splatoon od Nintendo pro Wii U, ale nemáte doma tu správnou konzoli? Nevadí. Princip multiplayerové akce okopíroval stejnojmenný mod pro Minecraft.

Týmová přebarvovací řež funguje na serveru ve verzi 1.8 a je koncipovaná pro zápasy čtyř proti čtyřem. Podle jejího autora ale můžete našlapat do týmu tolik lidí, kolik jen chcete. Modifikace obsahuje dokonce tři hlavní zbraně jako původní hra. Nechybí ani možnost proměnit se v oliheň, abyste doplnili barvu a mohli lépe překonávat terénní nerovnosti.

Jeden důležitý rozdíl tu ale je. Zatímco Splatoon je 3rd person akce, ten pro Minecraft se hraje z perspektivy první osoby. Autor modifikace SethBling má za sebou úctyhodný kus práce, přesto zůstává nohama na zemi. “Nemám přístup k Wii U, takže mod není stoprocentně věrný původní hře,” upozorňuje. Podle nás ale odvedl rozhodně skvělou práci. Klobouk dolů. Teď už zbývá jen zjistit, jak bude na jeho kreativní snažení pohlížet Nintendo, které si obvykle svá autorská práva bedlivě střeží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama