Podívejte se na obří svět v Xenoblade X
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na obří svět v Xenoblade X

Podívejte se na obří svět v Xenoblade X

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

27. 4. 2015 07:44 2
Reklama

Sci-fi akční RPG Xenoblade Chronicles X odhalilo další pohled na svoji rozlehlou planetu Miru. Zde ztroskotala vesmírná loď White Whale s poslední lidskou posádkou, která přežila zničení Země. Z rychle vybudovaného útočiště New Los Angeles se hráči vydají na průzkum neznámé planety a jejích pěti masivních kontinentů.

V osmiminutovém videu tvůrci z Monolith Software předvedli rozmanitou a různorodou krajinu, ve které nejsou hráčům kladeny žádné bariéry. Otevřený svět nabízí hráčům možnost se vyšplhat na kteroukoliv horu nebo prozkoumat záhadnou strukturu, která se tyčí na obzoru. Ať už pěšky nebo ve Skellu, obřím robotovi, který se dokáže přeměnit v rychlé vozítko, se budeme moci vydat kamkoliv, kam si budeme přát.

Po planetě jsou rozházené buňky s lidmi, které odpadly z White Whale, zatímco klesala z orbitu. Naším úkolem bude tyto buňky najít a zachránit uvězněné pozemšťany. Kromě toho však bude třeba zakládat průzkumná stanoviště, navázat kontakt se zdejšími obyvateli, vypořádat se s divokou faunou v real-timových soubojích a začít těžit surovinu miranium, která se hodí jako palivo pro pozemské technologie.

Xenoblade Chronicles X vycházejí na Wii U tento týden v Japonsku a západní vydání je plánované ještě v rámci tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama