Nádherný svět v Xenoblade Chronicles X
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nádherný svět v Xenoblade Chronicles X

Nádherný svět v Xenoblade Chronicles X

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

27. 2. 2015 15:35 8
Reklama

Nový trailer sci-fi RPG série představuje otevřený svět planety Mira, na které ztroskotá záchranná vesmírná loď White Whale. Její posádka se skládá z lidí, kteří utíkali ze Země, kterou zničila probíhající bitva dvou mimozemských civilizací. Při úprku ze Země se ale White Whale místo bezpečí na lidské mateřské lodi dočkala pádu na divokou planetu.

Posádka White Whale není úplně bezbranná. Při průzkumu i v soubojích hlavním postavám přijdou vhod obří roboti zvaní Dolls, do kterých se mohou "obléknout" a ovládat je tak zevnitř. Hráči budou muset novou planetu prozkoumávat, mapovat, vybudovat nový domov, pokusit se navázat spojení se zbytkem lidské civilizace a přežít při kontaktu s místní faunou a také nepřátelskými mimozemšťany, kterým zničená Země nestačí.

Xenoblade Chronicles X vyjde pouze na Wii U a funguje jako nepřímé pokračování hry Xenoblade Chronicles z prvního Wii, jejíž port se brzo objeví exkluzivně na novém 3DS.

Hra by měla nabízet hluboký sci-fi singleplayerový příběh a také multiplayer až pro čtyři hráče. Vydání v Japonsku je stanovené na 29. dubna, ale v západních regionech by se měla objevit ještě v tomto roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama