Co je to Assassin's Creed: Golden Age?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co je to Assassin's Creed: Golden Age?

Co je to Assassin's Creed: Golden Age?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 2. 2015 22:17 2
Reklama

Tuto otázku si od dnešního rána kladl snad každý fanoušek historické ságy od Ubisoftu. Logo s tímto podtitulem se totiž objevilo v oficiálních materiálech vydavatele a mnozí se domnívali, že tak nechtěně prozradil jméno dalšího pokračování nebo spin-offu.

Nakonec se ale nejedná o Assassina pro rok 2016, ani pracovní či náhradní podtitul pro Victory (2015). Dokonce to nebude žádný mobilní titul nebo aplikace. A pro majitele Xboxu 360 a PlayStationu 3 se naneštěstí nepotvrdily ani spekulace, že půjde o dalšího “malého” Assassina, který bude po vzoru Rogue doprovázet prvoligový Victory.

Pokud se na fotografii zahledíte důkladněji, všimnete si vedle loga zřetelně viditelné plachetnice. Asi už tušíte, odkud vítr fouká. Golden Age odkazuje na zlatý věk pirátství a Ubisoft během dne pod tíhou “důkazů” přiznal barvu. Šlo o pracovní či kódové označení pro Assassin's Creed IV: Black Flag.

“Než jsme oficiálně představili hru světu, používali jsme krycí jméno pro interní potřeby. Assassin’s Creed: Golden Age bylo jméno, které jsme dali Black Flag. Není to název žádného budoucího titulu ze série Assassin’s Creed,” uvedl mluvčí Ubisoftu.

No jo, to by ale nebyli fanoušci, aby za každým náznakem neviděli vytoužené pokračování. Nemůžeš se nám divit, Ubisofte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama