Chystá se nový Wii U Gamepad?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se nový Wii U Gamepad?

Chystá se nový Wii U Gamepad?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 12. 2014 11:58
Reklama

Hra Mario Kart 8 se v Japonsku dočkala nové reklamy, lákající na speciální bundle konzole se zmiňovanou hrou, klasickým Wiimotem a Sensor barem. Nic speciálního by na tom samozřejmě nebylo, kdyby se však kolem reklamy netočilo hned několik otazníků.

Proč je v popisu videa uvedeno Evropská verze? A co to ten pán drží v rukou? Je to nový Gamepad pro Wii U? Všude samé otazníky!

Pokud si níže uvedenou reklamu zastavíte v osmé sekundě, uvidíte ji z očí jednoho z protagonistů reklamy, kterak v ruce drží ovladač, připomínající Wii U Gamepad, ovšem ve značně zkondenzované velikosti, ovšem s větším displejem a bez kamery (kterou stejně nikdo nepoužívá). Nintendu se navíc hodí do krámu, že pro zachování dynamiky klipu zůstává Gamepad nad hloubkou ostrosti, takže je samozřejmě pořádně rozmazaný. I tak lze ale poznat, že je doslova po všech stranách menší a rozhodně kompaktnější.

Co se týče zmiňovaného popisku, video je sice určeno pro japonský trh, ale v závorce se po překladu skutečně skrývá označení „Evropská verze“, což by mohlo znamenat, že by se k nám mohla případná novinka dostat v těsném sledu za Japonskem. Do toho, Nintendo!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama