Ubisoft se chlubí finančními výsledky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft se chlubí finančními výsledky

Ubisoft se chlubí finančními výsledky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 10. 2014 09:42 1
Reklama

Ubisoft oznamuje, že do obchodů dodal úctyhodných devět milionů kopií Watch Dogs. Nejedná se však o kopie skutečně prodané, ale pouze ty, jež šly na pulty obchodů. I tak lze vyčíst jasné ambice Ubisoftu a lze vytušit i fakt, že s příběhem Aidena Pierce zkrátka a dobře mířili až ke hvězdám. A to ještě na trh nedorazila Wii U verze, která s prodejními čísly jistě také ještě dokáže zamávat.

Dozvídáme se tak ze zveřejněné finanční zprávy, jež následuje tu od Nintenda z poloviny týdne. Z té také vyčteme to, že společnost vydělala téměř půl miliardy eur (484 milionů), což činí nárůst 293 milionů oproti roku minulému. A Watch Dogs na tom mají jistě mamutí zásluhu – Ubisoft dodal do obchodů čtyři miliony kopií v prvních čtyřech týdnech a zažil tak dosud největší launch hry. Pro úplnost dodáváme, že prodeje samotné zatím dokázaly překročit rovněž úctyhodných osm milionů kopií.

Ještě zajímavěji ale vypadá budoucnost francouzského vydavatele. Do konce roku nás čekají hned dva velké Assassin’s Creed tituly – jeden pro PC a nové konzoledruhý pak pro konzole starší a příští rok také pro PC. Vedle toho se na nás ale také řítí dobrodružství z himálajského Kyratu, které, dle prohlášení Ubisoftu, bude zatím nejambicióznějším dílem série. A že to Ubisoft myslí s Far Cry 4 vážně našeptává i fakt, že Ubisoft odhaduje do obchodů dodat více než šest milionů kopií hry. Pro srovnání, Far Cry 3 za první rok zvládl dodat šest milionů, celkově pak zatím deset.

Far Cry 4 vychází 20. listopadu, Assassin’s Creed Rogue 13. listopadu pro starší konzole a v roce 2015 i pro PC a konečně Assassin’s Creed Unity spatří světlo světa rovněž 13. listopadu. Zkrátka a dobře, je nač se těšit, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama