Jak využijí Watch Dogs ovladač Wii U?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak využijí Watch Dogs ovladač Wii U?

Jak využijí Watch Dogs ovladač Wii U?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 10. 2014 08:06 1
Reklama

Ubisoft sice pomalu opouští od podpory Wii U z dílen Nintenda, než však na tuto platformu se svými velkými tituly zanevře zcela, alespoň prozatím, tak všem hráčům ještě přinese svůj hit letošního jara – Watch Dogs.

Datum vydání je stanoveno na 21. listopad, a to je již prakticky za rohem, což značí nejvyšší čas dozvědět se nějaké zajímavé informace ohledně verze hry pro poslední z platforem. Producent Florin Sanda z bukurešťského Ubisoftu v rozhovoru pro NintendoWorldReport slibuje, že jeho tým přinese nejlepší možné využití GamePadu konzole. Wii U bude unikátní v tom, že hru půjde hrát bez připojené televize pouze na GamePadu. S připojenou TV pak budou majitelé Wii U moci GamePad využívat jako druhotnou obrazovku, například pro mapu či pro jiné dodatečné informace.

Čili, klasika – autoři prý sice vyzkoušeli a vyrobili několik prototypů jiných využití sekundární obrazovky konzole, žádný z nich se však neuchytil a ve finále se tedy ustálilo na těchto dvou využitích. Jak to bude v praxi vypadat, to uvidíme již za pár týdnů. Vzhledem k nabídce velkých her třetích stran na Wii U však nezbývá než doufat, že se vše vydaří podle plánů a že se je nač těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama