Poběží Watch Dogs v 1080p na PS4?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poběží Watch Dogs v 1080p na PS4?

Poběží Watch Dogs v 1080p na PS4?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 5. 2014 08:32 3
Reklama

Watch Dogs to svým způsobem nemají lehké a mohou si za to sami autoři – první ukázky ze hry vypadaly naprosto úžasně, potíž však nastala, s blížícím se datem vydání. Grafická stránka pomalu ale jistě upadala a v poslední době se musel Ubisoft hodně snažit, aby zachránil čest grafické stránce hry a přesvědčil nás o jejích kvalitách.

Nyní se k těmto potížím přidávají ještě další – sami jsme vás před časem informovali o tom, že Watch Dogs by měly běžet na PlayStationu 4 v tom nejlepším možném režimu – v rozlišení 1080p. Oficiální produktová stránka hry na webu PlayStation.com ještě před sotva pár hodinami vychvalovala hru jako parádní zážitek, který si na nejnovější konzoli od Sony budeme moci vychutnat v 1080p a rovnou při šedesáti snímcích za sekundu.

Ale časy se mění a dva týdny před vydáním to vypadá, že by tomu tak docela být nemuselo. Nyní produktová stránka avizuje pouze to, že Watch Dogs takové, jaké dokáže zprostředkovat pouze a jedině PS4. O konkrétních rozdílech však nemluví.

Nezbývá tedy než čekat na oficiální vyjádření Ubisoftu či rovnou až na 27. květen, kdy má hra stanovené datum vydání a kdy budeme moci všichni hru vyzkoušet na vlastní pěst.

Těšíte se spolu s námi, nebo už se vám všechen ten hype okolo Aidena Pearce pořádně zajídá?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama