Watch Dogs poběží na PS4 v 1080p
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs poběží na PS4 v 1080p

Watch Dogs poběží na PS4 v 1080p

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 4. 2014 12:21 3
Reklama

Neuplyne jediný týden, abychom se nevěnovali tomu, která hra údajně poběží na Xbox One v menším rozlišení než jako tomu bude v případě verze pro PlayStation 4. Momentálně je však řeč rovnou o dvojici titulů, oba z dílen francouzského Ubisoftu.

První hrou je Trial Fusion (sledujte dnes zveřejněný trailer představující úskalí multiplayeru) – ta poběží na Xbox One v rozlišení 900p, na PS4 pak ve full HD. A můžeme si jen lámat hlavu nad tím, proč tomu tak je – hra od pohledu nemusí být hardwarově nijak přehnaně náročná, ostatně i Ubisoft se chlubí tím, že ve všech verzích poběží v šedesáti snímcích za vteřinu.

Druhým takovým je Watch Dogs. Zde se však jedná zatím o pouhou spekulaci, nicméně dle slov Larse Bondeho z kanadského Ubisoftu poběží Watch Dogs na PS4 v 1080p, zminuje však právě pouze PS4 verzi. Je to snad záměr? Zatím se tedy spekuluje o tom, že v případě Xbox One verze bude rozlišení menší.

Výrok o velkém rozlišení zazněl ve videu níže, je však nutno podotknout, že to netrvalo příliš dlouho a video bylo právě o toto prohlášení zkráceno. Co si o tom myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama