Trailer Watch Dogs pochází z PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer Watch Dogs pochází z PS4

Trailer Watch Dogs pochází z PS4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 3. 2014 11:19 3
Reklama

V minulém týdnu jste mohli sledovat další trailer z očekávané akce Watch Dogs, který představoval Chicago na pozadí nových in game záběrů. Ptali jste se, z jaké verze záběry pochází, na což spontánně během víkendu odpovídal Jonathan Morin z Ubisoftu.

„Jen pro jistotu: záběry našeho videa 'Vítejte v Chicagu' pochází z PS4 dev kitu. Vím, že jste se často ptali, takže tady máte odpověď,“ napsal Morin na Twitter a přidal další informace, které z několikrát zmiňovaného videa vyplývají. Co se týče jízdy nadzemkou, Morin potvrdil, že si ji budete moci plně vychutnat, anebo stiskem tlačítka přeskočit s tím, že díky schopnosti hackování můžete také vlak kdykoliv zastavit a znovu rozjet.

Pokud jste video sledovali pozorně, mohli jste zahlédnout také robotické pavouky nebo policisty s hořícími hlavami, Morin ale tyto prvky nevysvětlil. Uvedl pouze, že Watch Dogs sice bude nabízet odlehčené pasáže, ale jinak půjde o velice vážnou hru a jednotlivé části se mezi sebou nebudou tlouct. Je tedy klidně možné, že podobné výjevy budou součástí snů nebo drogového opojení, jde ale v tuto chvíli pouze o spekulace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama