Watch Dogs vyjde 27. května v češtině!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs vyjde 27. května v češtině!

Watch Dogs vyjde 27. května v češtině!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 3. 2014 13:21 3
Reklama

V několika posledních dnech sílily spekulace, že se Watch Dogs konečně dočká pevného data vydání. Ta očekávaná chvíle nastane dnes v 18:00 našeho času - alespoň tak láká na událost oficiální facebooková stránka Ubisoftu a potvrzuje předchozí informaci z reklamy na PS Blogu. V ní se navíc uvádí, že oznámení data vydání bude doprovázet nový trailer.

UPDATE 17:13 - ČEŠTINA VE VŠECH VERZÍCH KROMĚ WII U

Redakce českého Eurogameru se ptala místního distributora konzolových verzí Watch Dogs, firmy ConQuest, na lokalizaci a odpověď je velmi překvapivá. Do češtiny budou přeloženy kromě PC, X360 a PS3 verzí také verze pro PlayStation 4 a Xbox One, bez ohledu na to, že prodej konzole od Microsoftu v ČR oficiálně ani nezačal. Jediná platforma, jež se počeštění nedočká, je Nintendo Wii U.

UPDATE 15:00 - EMBARGO PADLO

Dobře, řeči o neschopnosti udržet tajemství nebyly liché, ve značném předstihu totiž uniknul i výše vzpomínaný příběhový trailer, který na svém konci potvrzuje datum vydání - 27. května pro všechny platformy.

Zcela určitě se ale na video podívejte od začátku, protože odhaluje další střípky z pozadí poměrně spletitého příběhu. Zápletka, kdy se Aiden Pearce při hackování dozví informace, které se nikdy dozvědět neměl a kvůli tomu se dostane do potíží, není nikterak originální. Na druhou stranu ale musíme uznat, že mají vývojáři z Ubisoftu styl a z Watch Dogs by mohla být pořádně tvrdá kyber detektivka.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Jak už je ale v herní branži zvykem, utajení zásadních informací obvykle nevydrží příliš dlouho a pobočka řetězce GAME v Eastleigh "omylem" vyzradila, že se Watch Dogs začne prodávat 27. května. Zpráva pak byla setsakramentsky rychle stažena ze všech sociálních sítí, ale znáte to, všechno co jednou zamíří na internet už v podstatě odstranit nejde.

Watch Dogs vyjde 27. května v češtině!
i Zdroj: Hrej.cz

Informaci o 27. květnu v tuto chvíli chápejme stále jako nepotvrzenou, krátce po 18. hodině zprávu zaktualizujeme o trailer a potvrzené datum.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama