Co-op v malovaném Child of Light
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co-op v malovaném Child of Light

Co-op v malovaném Child of Light

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 3. 2014 08:33
Reklama

Pohádkové RPG Child of Light běžící na stejném enginu jako Rayman Legends dostává nový trailer, jenž ukazuje způsob, jakým bude probíhat hraní dvou hráčů. 

K hrdince příběhu, Auroře, se může přidat druhý hráč, jenž bude ovládat vílu bludičku a pomáhat Auroře na její cestě po říši Lemuria. Trailer ukazuje, jak bluička Auroru léčí mimo souboje, oslepuje nepřátele, vypíná pasti, osvětluje tmavá zákoutí a jeskyně.

Společně s trailerem Ubisoft potvrdil, že kromě digitální verze pro Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U a PC, hra také vyjde ve speciální Deluxe krabicové verzi pro PS4, PS3 a PC, ale pouze v Evropě. Deluxe edice bude obsahovat plakát od Jošitaky Amana, japonského malíře známého také svoji prací na klasických Final Fantasy, čtyřiadvacetistránkový artbook a "Igniculus klíčenkou", což Ubisoft blíže nespecifikoval. Kromě hmotných bonusů bude v Deluxe edici navíc také speciální quest, nová postava a sběratelské předměty.

Child of Light vyjde 30. dubna a jeho digitální verze vás přijde na 15 euro (400 Kč). Více o hře si přečtěte v naší prosincové novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama