CoD Ghosts se nedaří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD Ghosts se nedaří

CoD Ghosts se nedaří

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 12. 2013 18:51 12
Reklama

Call of Duty Ghosts sice obsadil přední příčky herních hitparád napříč trhy, i tak ale Activision zatlačuje slzy a přemýšlí, kde se asi mohla stát chyba. Reálné prodeje jsou totiž nižší než se čekalo, jsou dokonce nižší než i nejnižší možná očekávání amerického giganta.

Meziroční pokles v sérii je totiž 19 % oproti minulému dílu série – Black Ops 2. V čem je chyba? Možná právě ve slovíčku meziroční – někdy sérii přeci jen musí ten dech dojít. Druhou neblahou věcí je pak fakt, že Ghosts soutěžili s mnoha tituly jinými, mnohé z nich pak dokonce vyšly ještě dříve. Například GTA V či Battlefield 4. A ruku na srdce, ne každý z nás má na to, aby si každý měsíc koupil jeden AAA titul za plnou cenu. A nejen to, když vezmeme v potaz, že Xbox 360 a PlayStation verze měly ještě větší náskok než v případě dílu minulého, tak propad od Modern Warfare 3 je ještě podstatnější, a to až 32 %. A to už za úvahu investora jistě stojí.

Uvidíme však jak na tom budou celkové prodeje, až se uchytí konzole nové (tedy až budou rozumně dostupné na skladech prodejen). Zatím však spokojenost za velkou louží rozhodně nevládne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama