CoD: Ghosts je v SP na 4 hodiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD: Ghosts je v SP na 4 hodiny

CoD: Ghosts je v SP na 4 hodiny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

4. 11. 2013 09:12 11
Reklama

Vypadá to, že se hlavní dvě akční hry z vojenského prostředí s tradicí vydávat každoroční pokačování předhánějí na vícero frontách než jen v počtu herních módů a realistické grafice. Letos zjevně soupeří i o titul "Nejkratší singleplayerová kampaň".

Dle jednoho hráče, který má ke Call of Duty: Ghosts přístup s předstihem, se dá kampaň s přehledem dohrát za 4 a půl hodiny. Jako důkaz předložil screenshot z posledního levelu (ale pozor, obrázek obsahuje spoiler). A Battlefield 4 na tom není o moc lépe. První ohlasy také poukazují na krátkou herní dobu příběhové kampaně, která se pohybuje taktéž okolo 4 hodin.

Bohužel se trendu zkracování hry pro jednoho hráče v budoucnosti nejspíše ve hrách tohoto typu nevyhneme. Infinity Ward tvrdí, že ze statistik vidí, že pouze malý zlomek hráčů CoD dohrálo SP kampaň. Spíše než strávit čas tvorbou kampaně pro hrstku hráčů, vývojáři věnují pozornost multiplayeru. Na druhou stranu, kampaň pro jednoho hráče v CoD málokdy naplnila ambice stát se nečím víc, než jen odrazovým můstkem pro ponoření se do mulťáku. Navíc dle ohlasu onoho hráče, co má Ghosts už za sebou, je singleplayerový příběh spíše "bleh".

My samozřejmě na recenzích jak CoD: Ghosts, tak BF4 pracujeme a již brzy si budete moci přečíst naše názory na to, jak se hry povedly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama