nintendo-odhalilo-nova-videa-a-informace
Novinka Nintendo odhalilo nová videa a informace

Nintendo odhalilo nová videa a informace

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 10. 2013 20:31
Reklama

Nintendo dnes odvysílalo další pokračování své video show Direct a my jsme se tak dozvěděli nové informace o plánovaných hrách pro Wii U a 3DS. Některé z nich jsou příznivé, jiné nás naopak nepotěšily. Nepříjemnou zprávou určitě je odložení plošinovky Donkey Kong Country: Tropical Freeze, které se nakonec dočkáme až na začátku příštího roku. „Vývojářský tým Retro Studios zkrátka potřebuje více času na dokončení hry. Věřím, že to pochopíte,“ řekl šéf Nintenda Satoru Iwata, který ještě upřesnil několik dalších termínů.

Na Wii U se tak v Evropě dočkáme Wii Karaoke U 4. října, Sonic: Lost World 18. října, Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Game 8. listopadu, Wii Party U 25. listopadu, Super Mario 3D World 29. listopadu a Scribblenauts Unlimited až 6. prosince. Sonic přitom dostane svůj prostor nejen na zimní olympiádě a v Sonic: Lost World , ale i v bojovce Super Smash Bros, kde doplní dosud známé postavy.

Na 3DS pak 24. října dorazí Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies (demo už je k dispozici), 22. listopadu The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (i s novým prodejcem předmětů Raviem), 6. prosince RPG Bravely Default a konečně Scribblenauts Unlimited taktéž 6. prosince. Pro 3DS byla pak dále odhalena zbrusu nová plošinovka s Kirbym. Ta někdy v příštím roce na handheld přinese klasickou hratelnost z boku viděné série a roztomilou atmosféru, jakou Kirby proslul.

Na své si přijdou fanoušci v létě vydané strategie Pikmin 3 pro Wii U, kteří se mohou těšit na nový update, jenž nabídne možnost porovnání výsledků z Mission módu s hráči z celého světa a jednu bezplatnou novou misi. Další mise si pak můžete stáhnout v rámci stahovatelných balíčků, první z nich už je v prodeji.

Nintendo ještě oznámilo novinku mezi ovladači – od 8. listopadu se na starém kontinentu budou prodávat ovladače Wii Remote Plus ve stylové barevné podobě s Mariem nebo Luigim. Mrkněte se na přiložený obrázek a klidně se koukněte i na celé vysílání, kde najdete rovněž nové trailery!

Nintendo odhalilo nová videa a informace
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama