black-flag-prijde-na-pc-v-next-gen-verzi
Novinka Black Flag přijde na PC v next-gen verzi

Black Flag přijde na PC v next-gen verzi

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 9. 2013 12:39 4
Reklama

Server The Dark Side Of Gaming správně podotýká, že ač se v Electronic Arts pevně rozhodli pro PC slaběí verzi next-gen FIFY, tak u her od Ubisoftu si nejsme jistí ničím. Tedy, až doposud, Ubisoft totiž se vší pompou ohlásil, že PC verze Assassin's Creed IV: Black Flag bude technologicky vycházet z verze pro konzole příští generace.

Není tedy třeba mít strach o technickou kvalitu či kompromisy na nesprávném místě a na platformě v našich končinách stále tak oblíbené. Gabriel Graziani z Ubisoftu Montreal potvrdil next-gen PC verzi a zároveň se pokouší vysvětlit, proč verze pro stolní počítače přijde opět o něco později.

Důvodem je to, že Xbox 360 a PlayStation 3 verze vyjdou sice v řádném termínu, náročnější verze ale potřebuje odladit a mimo jiné také ještě musí proběhnout implementace prvků exkluzivních pro PC – například podpora DX11 a TXAA.

Zdržení by mělo být maximálně v rámci několika týdnů a vyjít by hra měla tak jako tak v posledním kvartálu letošního roku. Otazník však visí nad tím, zda nakonec nepřijde ještě o fous později než verze pro Xbox One a PlayStation 4.

A co vy na to, věříte Ubisoftu, že má pro zdržení čestné důvody, nebo se jen bojí pirátů?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama