wii-fit-u-bude-jeden-mesic-zdarma
Novinka Wii Fit U bude jeden měsíc zdarma

Wii Fit U bude jeden měsíc zdarma

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 9. 2013 14:33
Reklama

Nintendo dnes během své pravidelné show Nintendo Direct oznámilo, že si majitelé Wii U, kteří už vlastní podložku Wii Balance board, budou moci zdarma vyzkoušet chystané Wii Fit U. Od 1. listopadu do 31. ledna tak bude v eShopu k dispozici trial verze, která bude bezplatně fungovat po dobu jednoho měsíce. Během něj bude možné vyzkoušet všech 77 aktivit, včetně 19 tréninkových disciplín.

Japonská gigant Nintendo se tak chytře snaží oslovit více než 40 milionů hráčů, kteří si zakoupili původní Wii Fit či Wii Fit Plus a nyní přemýšlí, zda si novou verzi koupí či ne. Pokud se jWii Fit U při měsíčním testování hráčům zalíbí, stačí si koupit pedometr Fit Meter (v USA v prodeji od listopadu za 20 dolarů v černém, červeném a zeleném provedení) a Wii Fit U budou mít už napořád.

Fit Meter je nové příslušenství, které může připnuto na tělo po celý den měřit počet vašich kroků, jejich intenzitu, spálené kalorie, teplotu či nadmořskou výšku, o čemž se více dozvíte v přiloženém videu. Fit Meter pak snadno propojíte s konzolí a Gamepadem, takže jeho zapojení zní velmi slibně.

Pakliže ještě nevlastníte Balance Board, můžete si koupit celé balení s podložkou, Wii Fit U a pedometrem, a to v Evropě od 6. prosince. Teď už se mrkněte na zmíněné video, kde uvidíte jak Fit Meter, tak některé nové aktivity. Připomeňte si také náš loňský test.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama