sporty-z-wii-sports-se-vraci-v-hd-kabatku
Novinka Sporty z Wii Sports se vrací v HD kabátku

Sporty z Wii Sports se vrací v HD kabátku

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 9. 2013 15:55
Reklama

Nintendo dnes mluvilo nejen o Wii Fit U, ale také o sportovní kompilaci Wii Sports, která pomohla prodat miliony kusů původního Wii. Na Wii U se různé zábavné disciplíny vrátí ve vylepšené HD podobě v rámci Wii Sports Club. Tenis a bowling se na eShopu objeví už 7. listopadu, baseball, box a golf budou následovat v dalších měsících.

Nové verze známých sportů budou mít vylepšené ovládání s Wii MotionPlus, hráči se dále mohou těšit na online multiplayerový versus mód, který má mít podobu soupeření v rámci různých národních či regionálních klubů, kam se hráči budou moci zaregistrovat. Žebříčky by měly podpořit soutěživost.

Nintendo stejně jako u Wii Fit U nabídne trial verzi, tentokrát však pouze na jeden den. Po jeho skončení si můžete koupit jednodenní poukaz na hraní všech sportů za 2 dolary, nebo získat zvolený sport na stálo za 10 dolarů. Zda bude možné zakoupit nějakou levnější kompilaci (všech 5 disciplín dohromady vyjde na 50 dolarů) zatím není jasné. Nintendo tak zkouší novou alternativu monetizace svých titulů a my jsme velmi zvědavi, jak s ní bude úspěšné.

V přiloženém video pořadu Nintendo Direct uvidíte Wii Sports Club až v jeho závěru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama