call-of-duty-ghost-na-wiiu-vyjde
Novinka Call of Duty Ghost na WiiU vyjde

Call of Duty Ghost na WiiU vyjde

Ondřej Švára

Ondřej Švára

26. 7. 2013 05:48
Reklama

Activision nakonec přeci jen vyměkl a na konzoli WiiU vydá své nové Call of Duty s podtitulem Ghost. Na nintendovskou konzoli hra vyjde společně s ostatními verzemi, tedy pátého listopadu. Activision to oficiálně potvrdil na svém twitteru.

Call of Duty Ghost na WiiU vyjde
i Zdroj: Hrej.cz

Není tajemstvím, že Ghosts vychází zároveň na staré i nové konzole a platformu WiiU vnímají Treyarch pořád jako tu novou, což je staví před opravdové výzvy. O portu nechtěli autoři nikdy příliš mluvit, neboť sami nevěděli, co všechno je čeká a jaké problémy nastanou.

Vyřešit se musela především spolupráce gamepadu s konzolí. Dobře víme, jak moc je WiiU se svým tabletovým ovladačem specifické. Ale nezklameme vás, Treyarch prozradil pár podrobností z vývoje a nyní tedy víme, že hra bude podporovat jak Wii Remote, tak i sekundární displej na gamepadu.

Activision letos na WiiU ohlásil celkem šest her. Ke Ghosts se připojují ještě Skylanders: Swap Force, Angry Birds Trilogy, Angry Birds Star Wars, SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge a Wipeout Create & Crash.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama