luigi-se-chysta-do-new-super-mario-bros
Novinka Luigi se chystá do New Super Mario Bros

Luigi se chystá do New Super Mario Bros

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 6. 2013 22:58
Reklama

Ve středečním vidcastu, v němž byli jako hosté naši čtenáři a diváci, jste se mohli přesvědčit, že je mezi hráči stále zájem o postavu Mariova parťáka Luigiho. Fanoušci sympatického hrdiny v zeleném se mohou těšit na rozšíření New Super Luigi U pro výtečnou plošinovku New Super Mario Bros. U. Balíček přetvoří všech 82 levelů do kratší, ale obtížnější podoby. Tvůrci tak chtějí přinutit hráče, aby se nebáli je opakovat.

Fanoušci Luigiho se mohou těšit na velké množství obsahu – hra má úplně redefinovat význam spojení DLC. „New Super Luigi U je velká věc – je to jako úplně jiná hra. Chtěli jsme změnit to, co DLC momentálně jsou,“ prohlásil Takashi Tezuka, jeden z manažerů Nintenda. To během E3 také vypustilo nový trailer, v němž si můžete prohlédnout nejen Luigiho, ale i houbičky Toad a králíčka Nabbita, jenž sním spolupracuje v multiplayeru.

Cena balíčku pro západní trh byla pro majitele původní hry stanovena na 20 dolarů. Na eshopu Nintenda bude ke stažení k dispozici 20. června. Pokud však původní titul nemáte, budete muset 26. července, kdy se New Super Luigi U v Evropě objeví v obchodech v samostatném krabicovém balení, vytáhnout z kapsy ekvivalent 30 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama