donkey-kong-se-vraci-tentokrat-na-wii-u
Novinka Donkey Kong se vrací, tentokrát na Wii U

Donkey Kong se vrací, tentokrát na Wii U

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 6. 2013 15:28
Reklama

Ani Donkey Kong nepřijde zkrátka a dostane prostor v dalším titulu od Retro Studios, kteří stojí za vynikající hopsačkou Donkey Kong Country Returns pro původní Wii. Donkey Kong Country: Tropical Freeze bude premiérovým HD titulem série. Slavná gorila se tentokrát musí vypořádat s nepřáteli, jaké ještě nepotkala – čeká ji střet s krvelačnými vikingy, kteří přišli ze severních moří na pět odlišných ostrovů, kde se s nimi střetnete.

Jde o klasickou z boku viděnou plošinovku, tradiční pohled ale oživí různé úhly kamery. Díky ním prý hra získá dynamiku, což přidá na pohybu a vylepší hratelnost. Tu má vyšperkovat i kooperativní multiplayer pro dva hráče. Vedle Donkey Konga si můžete zvolit také Diddy nebo Dixie Konga, kteří mají odlišné vlastnosti. Důraz bude v tomto dílu kladen na plavání a často se tak ocitnete hluboko pod vodou. Gorile to ale snad vadit nebude, vždyť ve hře najde tolik lahodných banánů!

Donkey Kong Country: Tropical Freeze vyjde v listopadu tohoto roku, a tak hra opět obohatí předvánoční nabídku her pro Nintendö Wii U.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama