bayonetta-2-zautoci-az-v-pristim-roce
Novinka Bayonetta 2 zaútočí až v příštím roce

Bayonetta 2 zaútočí až v příštím roce

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 6. 2013 18:20
Reklama

Aktualizováno: Hideki Kamiya, designér studia Platinum Games, na E3 řekl, že Bayonetta 2 nabídne multiplayer pro dva hráčeBayonetta byla navržena jako single-playerový titul, ale bude obsahovat rovněž hru pro dva. Více o ní řekneme později,uvedl vývojář a povzbudil v nás zvědavost, kdo bude druhým hrdinou.

Původní zpráva: Nintendo slíbilo, že na E3 ukáže pokračování svérázné akce Bayonetta, a to také beze zbytku splnilo. Obdivovatelé čarodějky se musí vypořádat se změnou její vizáže – sličná bojovnice výrazně zkrátila účes, a tak už své tělo nemůže zahalovat do vlasů ani jimi bojovat. Místo copu volí latexový kostýmek.

Hratelnost zůstává obdobná, jde o bláznivou akci, která se absolutně vymyká ze základního line-upu konzole Nintenda. Tvůrci ze studia Platinum Games v traileru a gameplay záběrech ukázali nové zbraně a další herní prvky, méně pozitivní je ale změna data vydání – namísto původně plánovaného září se podle oznámení Satoru Iwaty dočkáme až někdy v příštím roce. Exkluzivita pro Wii U zůstává nedotčena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama