fifa-14-ukazuje-inteligentniho-messiho
Novinka FIFA 14 ukazuje inteligentního Messiho

FIFA 14 ukazuje inteligentního Messiho

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 6. 2013 20:49
Reklama

Pokud vás někdy zajímalo, jaké to je být přímo na hřišti, v centru dění a sázet góly jako Messi, tak brzy budete mít konečně tu šanci. Tedy skoro, opět se budeme pohybovat v měřítku čistě virtuálním, ovšem díky novému enginu Ignite, jsme zase o (pořádný) kousek blíže realitě. A čím se to projevuje?

Detailnější grafiku netřeba zmiňovat, stejně tak tu spoustu vypracovaných a málem i živých diváků. Důležitý je ten pocit. A přispět k němu má i značně vylepšená inteligence všech hráčů na hřišti podpořená tím, že stroj provádí za každého hráče rovnou čtyřnásobný počet výpočtů. Inteligence nese název vypiplaný marketingovým oddělením - Pro Instincts.

Další sliby patří již mezi ty klasické - přidané stovky pohybů, nové možnosti ovládání hráčů i podstatně realističtější pohyby - nová Fifa má zkrátka vše. Tedy za předpokladu, že budete vlastnit Xbox One či Playstation 4, ostatní zařízení, pochopitelně, ostrouhají co se nové technologie týče. Škoda jen, že jsme nezahlédli záběry z jiného zápasu než z toho, který jsme vlastně již viděli s představením enginu! I tak ale smekáme a těšíme se, až si kvalitně zakopeme pěkně v teple z gauče!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama