mrknete-na-trailer-assassin-s-creed-iv
Novinka Mrkněte na trailer Assassin's Creed IV

Mrkněte na trailer Assassin's Creed IV

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 5. 2013 15:48
Reklama

Ubisoft se připravuje na vydání dalšího pokračování série Assassin’s Creed, která patří k jeho nejúspěšnějším značkám. Francouzská společnost ale zůstává opatrná a nepředpokládá, že by prodeje Assassin's Creed IV: Black Flag s pirátskou tematikou přesáhly prodeje Assassin's Creedu III. Hra z období americké revoluce dosud zaznamenala dohromady 12,5 milionů vyexpedovaných krabicových a prodaných digitálních kopií.

„Ve skutečnosti můžeme u čtyřky dosáhnout lepších výsledků než loni, protože víme, že pirátský segment má ohromný potenciál a může celosvětově vygenerovat více než loňské téma. Hodláme ale zůstat opatrní v našich očekáváních, takže pokud se to povede, bude to pro nás bonus,“ doufá ve finanční zprávě pro investory ve světlé zítřky šéf Ubisoftu Yves Guillemot.

Assassin's Creed IV: Black Flag v Evropě vyjde 1. listopadu a vy se dnes můžete podívat na čerstvý trailer. Ústřední hrdina Edward Kenway v gameplay záběrech ukáže, že má pořádně nabroušený nůž. Pokud jste ještě nečetli a nesledovali naše preview, rozhodně se na něj vrhněte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama