nintendo-rozsiri-nabidku-her-pro-wii-u
Novinka Nintendo rozšíří nabídku her pro Wii U

Nintendo rozšíří nabídku her pro Wii U

Marek Švrkala

Marek Švrkala

25. 4. 2013 12:41
Reklama

Prodeje konzole Nintendo Wii U v poslední době zůstávají za očekáváním, což Nintendo přiznalo v aktuální zprávě pro investory. Na vině je především nedostatek kvalitních titulů, které by zákazníky přiměly ke koupi nového zařízení.

„Wii U asi stále nemá hru, jakou byla pro Wii sportovní sada Wii Sports, díky níž kupující ihned ocenili hodnotu naší konzole. Budeme pracovat na tom, aby si lidé Wii U více kupovali. Chceme, aby zákazníci pochopili, v čem tkví hodnota tohoto zařízení, a dále obohatíme nabídku her,“ uvedl Satoru Iwata, šéf Nintenda a přiznal, že někteří zákazníci si stále myslí, že Wii U je to samé co původní Wii pouze s tabletem pro hraní navíc.

Rozšíření nabídky zajímavých titulů, která je dosud slabá, by pak měl odstartovat třetí díl série Pikmin. „V červenci vydáme strategii Pikmin 3 a postupně ziintenzivníme vydávání klíčových titulů, které prodeje konzole nastartují. Uděláme vše pro to, aby od letošního léta do konce roku vyšla řada kvalitních her,“ řekl Iwata. Představení některých kousků bychom se měli dočkat letos na E3. Nintendo v Los Angeles tentokrát neuspořádá tradiční velkou konferenci, ale spíše menší předváděcí akce. Dočkáme se po obrození Nintenda 3DS také obrození Wii U?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama