hrajte-s-nami-lego-city-undercover
Novinka Hrajte s námi: LEGO City Undercover

Hrajte s námi: LEGO City Undercover

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

4. 4. 2013 18:10
Reklama

Dnes přinášíme jedinečnou možnost podívat se na hraní čerstvé novinky pro konzoli Wii U od Nintenda. V našem pořadu Hrajte s námi: LEGO City Undercover uvidíte první hodinu hraní očekávané jarní hitovky. LEGO City Undercover je další kostičkovou hrou studia Traveller's Tales. Od předchozích titulů jako LEGO Star Wars, LEGO Batman nebo LEGO Lord of the Rings se ale značně liší. Především: není založena na žádné filmové či seriálové licenci (i když zparodovaných filmových scén několik určitě uvidíte), ale nabízí vlastní příběh boje proti zločinu. A druhou zásadní odlišností je freeformová podstata: LEGO City Undercover je městskou akcí, kde je možné volně cestovat po herním světě a prozkoumávat uličky LEGO města.

LEGO City Undercover vychází pouze pro platformy od Nintenda, a tak budete moci sledovat nejen hru samotnou, ale také ergonomii hraní na speciálním ovladači Wii U GamePad a jeho využití k nejrůznějším účelům. Také budete moci na vlastní oči posoudit grafickou a technickou úroveň hry pro Wii U, které je první HD platformou od společnosti Nintendo.

Tomáš Krajča zasedne ke hraní ťuflíkové akce dnes v 17:00 - sledujte pořad Hrajte s námi: LEGO City Undercover na kanálu Twitch.tv/hrejtv a zbavte spolu s námi LEGO město zla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama