proc-re-revelations-nevyjde-i-na-vitu
Novinka Proč RE: Revelations nevyjde i na Vitu?

Proč RE: Revelations nevyjde i na Vitu?

Marek Švrkala

Marek Švrkala

25. 1. 2013 09:22
Reklama

Survival horor Resident Evil: Revelations, který před rokem zaujal na Nintendu 3DS, bude v květnu portován na další platformy, a to PC, PlayStation 3, Xbox 360 a Wii U. Capcom tak opomněl handheld PlayStation Vita, který se pro předělávku taktéž nabízí. Vývojáři se už nechtějí omezovat velikostí displeje.

„Když už vyvíjíme Revelations pro nové platformy, chceme umocnit zážitek velkými obrazovkami, surround zvukem apod. Tyto technologie pomáhají hráčům, aby se lépe ponořili do strašidelných chvil a hru si užili na maximum,“ napsal Mike Lunn z Capcomu na US PlayStation blogu. To se některým majitelům výkonného handheldu společnosti Sony nelíbilo a požadovali podrobnější vysvětlení.

„Vývoj pro handheldy 3DS a Vita je extrémně odlišný. Vždyť třeba displeje mají různá rozlišení a jiné funkce,“ upozornil Lunn a ještě zdůraznil, že nová verze nebude pouhým portem – vedle nového obsahu přinese také vylepšenou grafiku. „Není to tak, že bychom pouze plácli „filtr“ na starší verzi. Náš tým předělal textury (někdy je vytvořil dokonce celé od znovu), takže to bude vypadat skvěle,“ ujistil vývojář fanoušky strašidelné série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama