nastupce-cviceni-wii-fit-byl-odhalen
Novinka Nástupce cvičení Wii Fit byl odhalen

Nástupce cvičení Wii Fit byl odhalen

Marek Švrkala

Marek Švrkala

5. 6. 2012 19:25
Reklama

V linu-upu konzole Wii U, která bude na trh uvedena letos před Vánocemi, nebude chybět ani fitness titul. Nintendo se rozhodlo navázat na sérii Wii Fit, která je s více než 40 miliony prodaných kopií jednou z nejúspěšnějších značek historie, a na tiskové konferenci představilo Wii Fit U. To využije zavedený koncept, jenž úspěšně kombinuje cvičení a zábavu.

Hlavní inovací je zapojení tabletu GamePad. Ten bude možné použít třeba při míření nebo jako další pohled na různé disciplíny. Z nich nás zaujala jízda na saních, kdy hráč sedí na Balance Boardu a řídí. Ano, tato podložka je samozřejmě znovu podporovaná. Úplně novým zařízením je pedometr Fit Meter, který si hráči připojí k tělu, a tak si zaznamenají své kroky a spálené kalorie i mimo dosah konzole.

Nintendo také posílí soutěživost mezi jednotlivými cvičícími. Hráči si mohou vyměňovat svoje statistiky na síti MiiVerse a hecovat se. V závěru oznamovacího traileru pak uvidíte, že u některých disciplín není nutné sledovat televizi, ale stačí mít zapnutý pouze tablet. Datum vydání zatím nebylo odhaleno, očekáváme ale, že Wii Fit U bude jednou ze startovních her konzole.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama