disney-epic-mickey-2-nevyuzije-kinect
Novinka Disney Epic Mickey 2 nevyužije Kinect

Disney Epic Mickey 2 nevyužije Kinect

Marek Švrkala

Marek Švrkala

27. 4. 2012 14:38
Reklama

Přestože se podle prodejních výsledků na začátku prodeje arkády Epic Mickey zdálo, že hra mezi hráči nezaboduje, nakonec se na trhu prosadila skvěle. „Skutečně si nemohu stěžovat na ohlasy na první hru, ani na její prodeje. Prodávala se daleko lépe než cokoli jiného, na čem jsem pracoval. Je to nejlepší hra Disney Interactive v historii, která vyšla pouze na jednu platformu. Převážně pozitivní byly také ohlasy kupujících,“ uvedl Warren Spector, šéf týmu Junction Point Studios, který za Epic Mickeym stojí.

Navíc je dost možné, že první díl ještě najde další pařany. Warren Spector totiž stále bojuje za HD porty prvního dílu pro Xbox 360 a PlayStation 3. „Lobbuji pro HD verze původní hry. Uvidíme, zda se to nakonec podaří, nebo ne,“ potvrdil vývojář, jehož proslavila práce na značkách System Shock a Deus Ex.

Pokračování Epic Mickeyho se pak na HD konzolích objeví určitě. Disney Epic Mickey 2: The Power of Two ale nevyužije pohybové ovládání Kinect. „Nikdy jsme nevytvořili nějaký prototyp, ale hodně jsme o tom mluvili. Nakonec jsme nepřišli na to, jak umožnit volné prozkoumávání světa Wasteland pomocí Kinectu. Nemělo by tak smysl vytvářet jen něco polovičatého, a tak tuto technologii nevyužijeme,“ konstatoval Spector. Přikládáme první trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama