super-mario-galaxy-2-se-na-3ds-nehodi
Novinka Super Mario Galaxy 2 se na 3DS nehodí

Super Mario Galaxy 2 se na 3DS nehodí

Marek Švrkala

Marek Švrkala

2. 12. 2011 12:22
Reklama

Handheld Nintendo 3DS nedávno obohatila báječná plošinovka Super Mario 3D Land, kterou rozebral Tomáš Krajča v naší čerstvé recenzi. Bohužel portfolio her pro toto přenosné zařízení stále není rozsáhlé, a tak jste možná přemýšleli, jaké další tituly s populárním instalatérem by Nintendo mohlo připravit. Rozhodně nepůjde o remake Super Mario Galaxy 2 z Nintenda Wii. Tato hra je totiž pro malý displej nevhodná, což dokázal interní test ve studiích Nintenda.

„Když jsme začali s vývojem Super Mario 3D Land, promítli jsme si Super Mario Galaxy 2 na malém televizním monitoru a zjistili, že Mario vypadá jako malá skvrna a hra je velmi obtížná. Donutilo nás to tak k přemýšlení, jaká práce kamery a typ terénu jsou vhodné k hraní na přenosných displejích, kde musí být Mario relativně velký,“ uvedl Koichi Hayashida, vedoucí vývoje Super Mario 3D Land pro 3DS, pro GoNintendo.

Arkáda Super Mario Galaxy 2 vyšla v roce 2010. Přestože je tato kouzelná skákačka pro 3DSko nevhodná, určitě se vyplatí oprášit Wiičko a vyzkoušet jí na něm. V naší recenzi totiž získala vynikajících 9 bodů a skvěle si vedla i celosvětově.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama