sledujte-novou-zeldu-v-cerstvych-videich
Novinka Sledujte novou Zeldu v čerstvých videích

Sledujte novou Zeldu v čerstvých videích

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 9. 2011 17:55
Reklama

Nová Zelda se už kvapem blíží, a tak Nintendo zintenzivňuje informační kampaň. Fanoušci se mohou těšit na více než 50 hodin zábavy, v níž zjistí mnoho důležitých informací o původu různých věcí, které se objevují až v jiných dílech série (dozvíte se třeba, jak vznikl slavný Master Sword). Skyward Sword tak bude jedním z nejdůležitějších dílů, což dokládá i fakt, že na projektu pracovalo více než 100 vývojářů po dobu pěti let.

Přestože by hra měla zaujmout hlavně vynikající hratelností, která bude maximálně těžit z ovládání Wii Motion Plus, tvůrci upozorňují také na cutscény, jichž pozorní hráči zhlédnou více než 100 minut. Některé z nich budou naplněné city, jak dokládá jeden z přiložených trailerů. Zelda v něm prožívá příjemné chvíle s Linkem. Oba se setkají už v úvodu, kdy se Link na Skyloftu, ostrově vysoko v oblacích, chystá na soutěž v létání s ptáky.

Nové trailery můžete sledovat přímo na Hrej TV, přikládáme pak také prezentaci z Tokyo Game Show, kterou americká pobočka Nintenda anglicky otitulkovala. Shigeru Miyamoto se při své show v Tokyu zaměřil hlavně na ukázky hratelnosti. Uvidíte tak různé činnosti s Linkem a jeho mečem. The Legend of Zelda: Skyward Sword v Evropě vychází 18. listopadu tohoto roku, a to exkluzivně pro Nintendo Wii (vyjde také ve speciálním balení s ovladačem Wii Remote Plus ve zlaté barvě).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama