chysta-se-epic-mickey-2
Novinka Chystá se Epic Mickey 2?

Chystá se Epic Mickey 2?

Erik Omar

Erik Omar

29. 8. 2011 17:23 1
Reklama

Deus Ex: Human Revolution momentálně vesele sbírá desítky (i u nás), což může a nemusí těšit tvůrce úplně prvního Deus Ex Warrena Spectora. Amerického vývojáře však určitě příliš nepotěšilo přijetí jeho posledního dílka Epic Mickey. Akční skákačka pro konzoli Wii nejspíš doplatila na přehnané očekávání: od kritiků si odnesla průměrná hodnocení (naše recenze) a ani v obchodech příliš nebodovala.

Přesto všechno se pravděpodobně připravuje sequel. Nebo alespoň to naznačuje jeden z průzkumů trhu společnosti Disney, který se vybraných respondentů dotazuje na nejlepší obal či nejvhodnější podtitul pro druhé dobrodružství myšáka se štětcem v ruce.

Pokračování by se tak eventuálně mohlo jmenovat: Epic Mickey 2: Return of the Mad Doctor, Epic Mickey 2: The Power of Two, Epic Mickey 2: Mystery on Mean Street a nebo zkrátka Epic Mickey 2.

Z návrhů obalů lze dále vyčíst důraz na hru dvou hráčů. Spekuluje se tak o možnosti split-screen multiplayeru a to v roli myšáka Mickeyho a jeho králičího bratra Oswalda.

Hra by měla být vyvíjena pro konzole Wii, Xbox 360 a PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama