rpg-xenoblade-chronicles-vyjde-drive
Novinka RPG Xenoblade Chronicles vyjde dříve

RPG Xenoblade Chronicles vyjde dříve

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

14. 7. 2011 13:49
Reklama

Xenoblade Chronicles, epické akční RPG pro Nintendo Wii, se na trhu objeví již 19. srpna 2011 a dovolí tak fanouškům objevovat tajemné světy o dva týdny dříve, než bylo původně plánováno.

Hra nás zavede do úžasných světů Bionis a Mechonis. Z obou vesmírných gigantů zbyly už jen obrovské fosílie, na kterých žije pouhý zlomek z původního obyvatelstva. Poslední nadějí lidského rodu Homů, je zastavit boj a ukončit smrtelnou invazi mechanických tvorů Mechonů. Tato cesta zabere více jak 100 herních hodin a bude zcela na hráči, jaké questy přijme a jakým způsobem je vyřeší. Xenoblade Chronicles představuje odklon od tradičních RPG díky real-time bojům a volnosti, kterou budete při pohybování se světem mít.

Nintendo zároveň mimo klasické verze připravilo i dvě exkluzivní edice, které budou dostupné v České republice. A protože speciální edice her pro konzoli Wii u nás rozhodně nejsou na denním pořádku, tak se pojďme podívat, co že si za své peníze budete moci koupit.

• Preorder edice - ke hře získáte i tři exkluzivními plakáty A1 s jedinečnou grafikou a především podepsané zakladatelem Monolith Software, Tetsuyamou Takahashim

• Classic Controller Pro edice
- mimo hry bude obsahovat červený ovladač Classic Controller Pro

Obě dvě edice budou dostupné pouze v omezeném množství, tudíž, pokud máte zájem, tak si musíte hodně pospíšit, abyste si urvali jednu ze speciálních krabic i pro sebe. Navrch přihazujeme ještě trailer přímo ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama