velkolepe-petadvacatiny-serie-zelda
Novinka Velkolepé pětadvacátiny série Zelda

Velkolepé pětadvacátiny série Zelda

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 6. 2011 16:23
Reklama

Když na začátku tiskové konference Nintenda začal hrát orchestr známou melodii ze Zeldy, mnoha věrných fanoušků série se jistě zmocnili nostalgické myšlenky. Není se co divit, za dlouhých 25 let se slavná série hráčům zaryla hluboko do jejich duše. Výročí se v Nintendu rozhodli náležitě oslavit, letos se tak dočkáme hned několika titulů s oblíbenými hrdiny ze světa Hyrule.

Nejočekávanějším titulem je The Legend of Zelda: Skyward Sword. Tento kousek vyjde pro Nintendo Wii letos před Vánocemi. Očekávanou hru doplní také bundle s novou verzí Wiimotu ve zlaté barvě, která k šermování s mečem skvěle sedne. Shigeru Miyamoto, jenž datum vydání na konferenci odhalil, bohužel hru tentokrát neukázal přímo v pohybu, a tak zatím nemáme žádné novinky o hratelnosti.

Na své si přijdou také majitelé Nintenda 3DS. The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D se na novém handheldu objeví příští víkend, jak bylo oznámeno už dříve. Majitelé tohoto zařízení se dočkají také portu The Legend of Zelda: Link's Awakening. Povedený díl původem z Game Boye se na eshopu 3DS objeví v rámci nabídky 3DS Virtual Console už zítra.

Příjemný dárek si Nintendo připravilo také pro majitele staršího handheldu DSi. Na službě Dsiware vyjde na podzim zdarma kooperativní akce Zelda Four Swords až pro čtyři hráče. Podrobnosti zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama