bojovy-system-the-last-story-ve-videu
Novinka Bojový systém The Last Story ve videu

Bojový systém The Last Story ve videu

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

28. 12. 2010 14:24
Reklama

Informace o tom, že studio Mistwalker připravuje pro Nintendo RPG s názvem The Last Story na Wii, probleskly už na začátku tohoto roku (naše novinka). Nyní se můžeme podívat i na první screenshoty a také video, které nabízí pohled na soubojový systém. The Last Story vzbuzuje velká očekávání, protože Mistwalker vede Hironobu Sakaguchi, známý jako duchovní otec série Final Fantasy. Studio jako takové zatím vytvořilo hry pro Xbox360 – Blue Dragon a Lost Odyssey, The Last Story bude jejich Wii-prvotinou.

Obrázky i video ukazují, že se souboje budou odehrávat v reálném čase a rozhodně nebudou chudé na akci a efekty. Zatímco hráči navigují Yurise, hlavního hrdinu, který se šermuje s nepřáteli a čaruje, zapojují se do akce i společníci. Speciální zmínku zaslouží řada pěkných kouzel – například vítr, který ukradne nepříteli jeho léčivé kouzlo a odnese ho pryč. A k tomu všemu vedle všudypřítomných zvuků bitvy ještě skvělá hudba Nobuo Uematsa...

Video i nové obrázky si můžete prohlédnout u této novinky, několik nových ukázek s hudbou pak naleznete na oficiální homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama