zmrtvychvstani-akcni-adventure-kore-pro-wii
Novinka Zmrtvýchvstání akční adventure Kore pro Wii

Zmrtvýchvstání akční adventure Kore pro Wii

sleepless.

sleepless.

28. 5. 2008 08:53
Reklama

Byla jednou jedna pestrobarevná arkáda, kterou výhradně pro Xbox vyvíjela studia UDS a Zoink Games a vydat ji měla německá společnost CDV. Jenže jak čas plynul a CDV se v té době nedařilo, tak byl vývoj hry zastaven a studio UDV bylo pohlceno společností DayDream Software, která už nyní také neexistuje. Tehdy, v roce 2004 však ještě DayDream přežívala a dokonce se dohodla s vydavatelským domem Playlogic, že uvede na trhu The Kore Gang nejenom pro Xbox, ale i PC. Ale k tomu nikdy nedošlo.

A nyní se The Kore Gang vrací pod upraveným názvem Kore a na nové platformě – Wii. Jak zvídaví internetoví zlatokopové vyšťourali, vyvíjí Kore opět dva týmy – Snap Dragon Games a Zoink Games, přičemž vydání hry by měla zařídit víceméně neznámá firmička Games Foundation někdy v příštím roce, jak naznačuje tento záznam na její oficiální stránce.

Těžko zatím říct, v čem se bude nová Wii verze lišit od původní Xbox/PC verze, protože samotní vývojáři o tom hovoří velmi vágně, ale zřejmě dojde k úpravě grafiky tak, aby byla jakžtakž konkurence schopná. Na druhou zrovna tohle by neměl být problém, protože už původní verze The Kore Gang používala distinktivní nerealistickou grafiku, a taková stárne mnohem pomaleji. Jinak se zdá, že vedle grafiky a neznámých vylepšení bude Kore stavět na stejném základě jako nikdy nerealizovaná stará verze. Pořád tedy platí popisek napsaný už před několika lety, který najdete na kartě hry. No a určitý obrázek o tom, co bude Kore vlastně zač, si můžete udělat z prehistorické, ale stále docela pěkné in-game videoukázky. A považte, je stará více než 5 a půl roku!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama