the-conduit-prvni-opravdu-hezka-fps-pro-wii
Novinka The Conduit - první opravdu hezká FPS pro Wii?

The Conduit - první opravdu hezká FPS pro Wii?

sleepless.

sleepless.

21. 4. 2008 11:07
Reklama

Vývojáři z poměrně zkušeného týmu High Voltage se dožrali nad tím, jak nemají vydavatelské společnosti a first-party vývojáři zájem využívat výkonového potenciálu konzole Wii a přišli s vlastní technologií Quantum3, která prý z Wiička vycucne grafiku na úrovni X360 a PS3 her. Nejde však pouze o grafiku, ale další technické záležitosti. Quantum3 zajistí údajně plynulou hratelnost, pokročilou AI NPC postav, řešení pro plynulé streamování velkého množství dat a tak dále.

„Opravdu si myslíme, že to je velká škoda, že vydavatelé a vývojáři nevyužívají technické možnosti platformy Wii. Většina Wii her nevypadá ani tak dobře jako PS2 hry, což považujeme za plivnutí do xichtu všem majitelům Wii,“ odhalil motivaci vývojářů k tvorbě Quantum3 technologie zakladatel High Voltage Kerry Ganofsky a dodal: „Věříme, že jsou to právě third-party vývojáři, kteří musí šlápnout do pedálu a nabídnout to, co first-party vývojáři hráčům dluží. Wiičko toho umí mnohem víc než zatím spotřebitelé měli možnost vidět. Rádi bychom nastavili nový kvalitativní standard.“

No aby High Voltage nemlátili jen tak naprázdno hubou, rozhodli se možnosti své technologie Quantum3, potažmo samotného Wiička, demonstrovat prostřednictvím střílečky nazvané prozatím The Conduit. K jejímu představení došlo v tomto článku na IGN, kde si můžete prohlédnout screenshoty i technologická videa a přečíst si něco o zápletce, základních herních mechanismech a dalších prvcích.

Nečekejte ovšem nic úžasného, The Conduit je střílení marťanů během invaze Ameriky. V roli agenta Forda budete odhalovat konspiraci, která za invazí stojí a hlavně kosit stovky alienů, kteří se mají údajně chovat docela inteligentně. Občas natrefíte na nějaký lehký puzzlík a pokud vývojáři z High Voltage nekecají, budete hlavně obdivovat krásu grafiky a speciálních efektů. Více už na IGN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama