streamovani-videa-a-filmu-uz-i-na-wii
Novinka Streamování videa a filmů už i na Wii

Streamování videa a filmů už i na Wii

sleepless.

sleepless.

29. 12. 2008 11:00 2
Reklama

Tak už i Nintendo Wii se zařadilo, nebo spíše zařadí, do společnosti svých dvou konzolových souputníků, kteří uživatelům nabízí video-on demand služby. Majitelé Wii mohou v průběhu příštího roku očekávat streamování původních programů vyrobených speciálně pro Wii. Celá akce je zatím omezena pouze pro Japonsko, ale pokud to budeme brát jako test, jako první vlaštovku zjišťující zájem, není důvod, aby k něčemu podobnému nedošlo následně v Evropě a v USA. Ostatně, o možnosti expanse této aktivity i na další trhy, která se zdá logická, navíc hovoří přímo tisková z AFP, která uvádí podrobnosti.

Nintendo se na produkci a poskytování streamovaného obsahu dohodlo s reklamní společností Dentsu, která majitelům Wii nabídne dva druhy pořadů – zdarma dostupné s reklamami a placené bez reklam.

Stojí za zmínku, že ke konci ledna vyjde v Japonsku stahovatelný WiiWare titul Minna-no Theater Wii (něco jako Kino pro všechny) od Fujisoftu, který ve své podstatě představuje placenou službu umožňující streamování filmů z nabídky v cenách od 100 do 400 Wii bodů. No a my v ČR musíme prozatím trpělivě čekat, až si naší malé zemičky někdo v Nintendu všimne a zahrne ji do seznamu zemi, kde jsou online služby oficiálně podporovány. Kolik let to bude asi trvat....

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama