modelky-obdivuji-fitness-hry-na-wiicku
Novinka Modelky obdivují fitness hry na Wiičku

Modelky obdivují fitness hry na Wiičku

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 10. 2009 13:26 2
Reklama

Různé pohybové hry jsou vedle pupkatých redaktorů, kteří rádi shodí nějaké to kilo při cvičení, vítaným zpestřením života taktéž pro celebrity. Jedna z nejznámějších modelek současnosti – polská rodačka Anja Rubik – se tak stala tváří připravovaného titulu Yoga od společnosti JoWooD. Ten má zaútočit na předvánoční trh a svést souboj s pokračováním fitness klasiky od Nintenda Wii Fit Plus. Yoga samozřejmě také využije podložku Balance Board. Autoři slibují zbrusu nový přístup, který hráčům umožní zpomalit denní režim a načerpat nové síly. Yoga podle nich procvičí tělo, mysl i ducha. Cviky na obrazovce provede milovnice této filozofie Anja Rubik i neznámá mistryně jógy. Hráči si také budou moci sestavit vlastní cvičení, která jim nejlépe sednou a u nichž si nejlépe odpočinou. Pod text připojujeme názorný trailer.

Svůj zájem o podobné tituly v jednom rozhovoru prezentovala i populární zpěvačka Beyoncé, která by dokonce ráda vytvořila svou vlastní fitness gamesu. Oblíbila si totiž Wii Fit, postrádá v něm ale více tance: „Ráda bych vytvořila nějakou vlastní fitness hru se zaměřením na tanec. Myslím si, že by to hodně žen ocenilo. Cvičení je s choreografií o mnoho zábavnější než pouhé poskakování a šlapání.“ Ženy určitě budou souhlasit. Rozvlněná postava této zpěvačky by ale k tanci určitě přiměla i mnoho mužů...

Rovněž zejména pro ženské publikum zajímavý titul oznámilo Atari. Zpracuje totiž v Americe oblíbenou televizní módní show Project Runway, v níž soupeří návrháři o tvorbu co nejlepších modelů. Vedle jejich navrhování by se hráči měli postarat také o nalíčení a účesy dívek. Nic ale zatím není úplně jasné. Hra by na Nintendo Wii měla vyjít na jaře příštího roku. Také bude podporovat Balance Board, na němž by se podle některých spekulací hráči mohli procházet jako po opravdovém mole v roli modelky. Tváří show je známá  kráska Heidi Klum a módní specialista Tim Gunn. Zda se i oni objeví přímo ve hře, dosud vývojáři nesdělili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama