wii-sports-resort-jde-na-dracku
Novinka Wii Sports Resort jde na dračku

Wii Sports Resort jde na dračku

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 8. 2009 17:11 6
Reklama

Aktualizováno: Společnost Nintendo se po Americe pochlubila také svými prodeji v Evropě. Od 24. července zde prodala přes 600 000 kopií Wii Sports Resort. S náskokem tak vévodí žebříčkům prodejů her všech platforem třeba ve Velké Británii. Zájem je i v Japonsku, kde je titul speciálně stvořený pro Wii MotionPlus třetí nejrychleji prodávanou hrou na Wiičku vůbec.

Původní zpráva: Nintendo opět boduje. Jeho nejnovější hit Wii Sports Resort se totiž rozhodně stane jednou z nejprodávanějších her tohoto roku. Již za prvních jedenáct dní prodeje v USA přesáhly půl milionu kusů, což podle tiskové zprávy spolešnosti odpovídá jedné prodané kopii za 1.5 vteřiny. Skvělé číslo! „Rychlé prodeje potvrzují, že zákazníci netrpělivě čekali na náš soubor zábavných disciplín. Je to skvělý start hry, která má dlouhotrvající potenciál,“ vyjádřil se spokojeně jeden z bossů Nintenda.

Úspěšný titul přichází s vylepšením pro klasický ovladač Wiička. Na Wiimote stačí připnout malý přídavek Wii MotionPlus, který znatelně vylepšuje snímání a přenášení vašich pohybů na obrazovku. O všem se již sami přesvědčujeme při testování podporovaných her. Vylepšený ovladač (prodává se i individuálně a také společně s Tiger Woods PGA Tour 10) vlastní již hodně přes milion hráčů. Z celkového počtu majitelů Wiička (kolem 50 milionů) to sice zatím není moc, číslo se ale každým dnem zvyšuje. Pro vývojáře je zájem důkazem, že se tvorba her pro Wii MotionPlus do budoucna určitě vyplatí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama