miyamoto-hovoril-o-nove-wii-zelde-pro-pristi-rok
Novinka Miyamoto hovořil o nové Wii Zeldě pro příští rok

Miyamoto hovořil o nové Wii Zeldě pro příští rok

sleepless.

sleepless.

3. 6. 2009 09:09
Reklama

Možná, možná, kdyby Miyamoto změnil svůj názor a rozhodl se chystanou novou Zeldu pro Wii na konferenci Nintenda během E3 představit, nemusela by teď spol. Nintendo poslouchat odevšad nářky, že ona konference stála za starou belu a byla nudná (i když všichni víme, že na tom vlastně vůbec nezáleží).

Jenže Shigeru Miyamoto během konference vůbec na pódium nepřišel. S vybranou svitou novinářů se až později setkal za zavřenými dveřmi, aby si s nimi povídal o řadě normálních i úchylným témat ve svém typickém mimozemském stylu.

A právě během této debaty prozradil: „Zcela upřímně vám můžu říct, že jsem chtěl novou Zeldu pro Wii na letošním E3 představit. Jenže místo toho, abych přemýšlel nad tím co vám na E3 ukázat, jsme se chtěli soustředit na samotný vývoj.“

O hře samotné Shigeru Miyamoto nic konkrétního neprozradil. Ukázal novinářům na monitoru ilustraci vztahující se ke hře, která měla podobu olejomalby. K vidění na ní byl Link, nevýrazná bledá postava s helmou v popředí a logo Legend of Zelda v pozadí.

„Tahle ilustrace obsahuje pár prvků, které tvoří centrální linii příběhu, a já doufám, že to vezmete jako důkaz, že už se nacházíme v pokročilé fázi vývoje,“ zašprýmoval Miyamoto a naznačil, že by vývojáři rádi novou Zeldu spárovali s Wii Motion Plus. „Je dost dobře možné, že bude hratelná pouze s Wii Motion Plus,“ naznačil Miyamoto.

Nakonec Miyamoto prozradil, že jej nejvíce zaměstnává balancování hry, aby vyhověl jak hráčům, kteří Zelda hry vnímají jako RPG s jednoduchým ovládáním, tak hráčům, kteří by ve hře rádi viděli stejné ovládání jako je u soubojů s mečem a střílení lukem ve Wii Sports Resort.

Pro tuto chvíli tedy nelze o nové Wii Zeldě sloužit žádnými konkrétními informacemi a kdo ví, možná si na ně budeme muset počkat do příští E3. Ale je na cestě...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama