zpravy-z-nezavisleho-sveta
Novinka Zprávy z nezávislého světa

Zprávy z nezávislého světa

Tomáš Nadrchal

Tomáš Nadrchal

9. 10. 2008 10:11
Reklama

- Všech 35 her, jež se zúčastnily letošního ročníku soutěže Interactive Fiction Competition, v níž bylo cílem vytvořit pokud možno co nejlepší krátkou textovou hru, bylo uvolněno volně ke stažení. Můžete využít buď separátních odkazů z této stránky, anebo si stáhnout rovnou celý 65 MB velký balík her z tohoto odkazu.

- Crayon Physics Deluxe, vítězná hra letošního ročníku nezávislého festivalu IGF, opět pokročila ve vývoji. Vyplývá to alespoň z prohlášení, jež na svých stránkách uvedl autor Petri Purho, jenž kvůli hromadě práce na CPD vynechal své tradiční každoměsíční vydání malé nezávislé hry. Žádné konkrétnější novinky o datu vydání prozatím nejsou k dispozici, víme jen, že se CPD budou prodávat za krásných 20$, a že nejprve vyjde verze pro Windows, následovat by s největší pravděpodobností měly verze pro Linux a Mac.

- Pondělí 13. října si v kalendáři mohou zakroužkovat ti, kdo se těší na vydání nápadité arkády World of Goo. Tento den bude totiž hra oficiálně vydána na WiiWare, kde bude stát 1500 bodů, tento den se také dočkáme PC verze, stejně jako CPD za 20$. To však neplatí pro hráče, kteří si World of Goo objednali v předprodeji, ti se nám ostatním už tři dny smějí a vychutnávají si kouzelnou hratelnost světa Goo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama