pevny-disk-pro-wii-nebude-bign-ma-neco-lepsiho
Novinka Pevný disk pro Wii nebude, bigN má něco lepšího

Pevný disk pro Wii nebude, bigN má něco lepšího

sleepless.

sleepless.

8. 9. 2008 13:53 7
Reklama

Komunita okolo GoNintendo na hrubo přeložila španělsky vedený rozhovor v magazínu Club Nintendo, v němž Shigeru Miyamoto a Reggie Fils-Aime zmiňují pár zajímavých informací. Není jisté, že to co je ve výcucu na GoNintendo uvedeno, není jen výsledek ztracení se v překladu, ale když to označíme za neškodné spekulování, snad se z toho nikdo nezblázní.

Zřejmě nejvíc možná majitele konzole Wii zajímá, jak hodlá Nintendo řešit problém s nedostatkem místa, který je sice relativní, ale existuje. A Miyamoto k tomu řekl, že se na řešení pracuje, prý máme očekávat dedikované oznámení. Fils-Aime byl trošku konkrétnější a řekl, že Nintendo na pevném disku pro Wii nepracuje, prý má tahle společnost v rukávě lepší řešení. To jsme zvědaví.

Miyamoto dále potvrdil, že nové díly v sériích Zelda a Pikmin jsou v přípravě, nic víc. Jakoby neřekl nic, protože tohle jsme opravdu netušili. Daleko zajímavější je Miyamotovo ujištění, že kromě volantu, balance boardu a dalších v současnosti dostupných už Nintendo moc nových rádoby periférií neplánuje. Ano, opravdu už jich bylo dost. Ale jestli Nintendo nebo LucasArti nedají majitelům Wii světelný meč, tak dojde k násilnostem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama