boom-blox-v-ceske-republice-uz-v-patek
Novinka Boom Blox v České republice už v pátek!

Boom Blox v České republice už v pátek!

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

7. 5. 2008 08:11
Reklama

Společnost EA a Steven Spielberg uzavřeli v roce 2005 víceletou dohodu o vzájemné spolupráci, z níž vzejdou tři nové původní tituly. EA je vlastníkem duševního vlastnictví a dále zajišťuje vývoj, vydání a celosvětovou distribuci těchto frančíz, kdežto Spielberg spolupracuje přímo s vývojářskými týmy EALA ve studiu Playa Vista a na všech projektech se podílí svým nezaměnitelným způsobem vyprávění příběhu, stejně jako tvorbou konceptů, designu a výtvarné stránky nových her.  

Prvním titulem, který z této spolupráce vzejde bude Bloom Box. V této energií nabité hře si hráči musejí najít cestu více než 400 levely strategické destrukce. Hra je sice určená hlavně pro děti, ale pobaví se určitě i odrostlejší hráči. Seznámíte se s pozoruhodnými postavičkami různých povah a vystupování. Pobaví vás Marion „Fluffy“ McCluck, slepice, která klade bloxové bomby, a Boots Beaverton, jenž je zase rád odpaluje. Tyto veselé postavičky oživují tématické světy s názvy Tiki, Medieval, Frontier a Haunted.

Boom Blox bude navíc vybaven jednoduše ovladatelným editorem, jehož prostřednictvím můžetei projevit svou tvořivost a v Create módu si postavit vlastní levely. V tomto jedinečném módu můžete dokonce předělat jakékoli existující levely za použití předmětů, bloků nebo postaviček, které v průběhu hry odemknete. Kromě toho máte možnost sdílet prostřednictvím sítě WiiConnect24™ své kreace s kamarády, či řešit puzzle, navržené jinými hráči.

„V průběhu vývoje Bloom Blox jsme zjistili, že možnosti hádanek a puzzle jsou nekonečné,“ vysvětluje Louis Castle, výkonný producent. „Chtěli jsme pro hráče rozšířit prvek překvapení a objevování a poskytnout jim možnost dokonce sdílet tyto hádanky s jejich kamarády. Domníváme se, že díky jedinečnosti platformy Wii jsme dosáhli nové úrovně kreativity a hloubky herního systému a těšíme se na to, až uvidíme, jak se děti pustí do vlastní tvorby.“

A nejlepší na konec. Bloom Blox vyjde v České republice už tento pátek, což je o pouhý den později, než v Evropě (zřejmě kvůli státnímu svátku, který připadá na zítřek) a dokonce o čtyři dny (respektive o celých třináct v případě Japonska) dříve než v Asii. Cena byla stanovena na 1699 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama